Salgstips – slik lykkes dere med salget 

Vi vil at det skal gå så enkelt som mulig for dere å selge. Mange av våre kunder sier at produktene nesten selger seg selv. Derfor er det viktig at dere kan få vist fram salgskatalogen og delt webshopen til så mange som mulig. Dette gir en god spredning og bidrar til flere solgte produkter.
 

Få hjelp av av familie og venner – del ut salgskataloger

Mange skoleklasser/foreninger/grupper som har solgt Dugnadens produkter sier at de nesten selger seg selv, spesielt om man lar kunden kikke på salgskatalogen. La gjerne familie og venner ta med seg en salgskatalog til sine arbeidsplasser, så når dere ut til enda flere.

For deg som har fått startpakken og bare vil ha flere salgskataloger

Del din webshop

Nå flere kunder via sosiale medier 

Den absolutt enkleste måten å spre budskapet om at dere sparer penger til et dugnadsformål, er å dele din personlige webshop via sosiale medier. Skriv hva dere sparer til; en klassetur, russevan, håndballcup eller lignende. Siden klistrer du bare in linken til webshopen og publiserer innlegget. Da får du en bra og enkel tekst sammen med en link og et fint bilde. 

Det finnes selvsagt flere måter å spre budskapet om at dere selger på, som sms, messenger og andre digitale kanaler.
 

 
 

Vil dere også selge våre populære produkter

Bestill gratis startpakke

Salgsmateriel – å bestille eller laste ned

Her finner du alt salgsmaterial som inngår når dere starter salget, alt fra infopakke, salgskataloger, kvittering og infobrosjyre til deg som kontaktperson.

Materiel som kan bestilles gratis

Materiel som kan lastes ned

Kvittering

Tips

Om Dugnaden.no

Vi i Dugnaden.no har selv bakgrunn i bl.a. korps- og idrettsmiljøet. Vi kjenner dugnadsarbeid «ut og inn».

Dugnaden.no har som formål å tilby produkter som bidrar til inntekter for lag/foreninger, skoleklasser og andre frivillige genom dugnad. Samtidig skal selve dugnaden være enkel å gjennomføre for dere. Dette har vi arbeidet med siden 2007 som den første seriøse dugnadsleverandør innen våre produktområder.

Produktene våre holder meget god kvalitet og er produsert hos profesjonelle leverandører som f.eks Essity som produserer vårt papir. Det gir trygghet, både for dugnadsselgerne og forbruker, og gjør det til en enklere dugnad.

Vi holder til på Nøtterøy (rett sør for Tønsberg) hvor vi har vårt eget lager. Dette gir oss god fleksibilitet og leveringssikkerhet når det gjelder å forsyne hele dugnads Norge.

Les mer: Hva er Dugnad | Dugnadssalg | Dugnad til klassetur | Dugnad for russ  | Dugnad for idrettslag  | Tjene penger | Dugnad

Kontakt oss

  • Dugnaden
    Mølleveien 35
    3140 Nøtterøy
  • Barnekreft foreningen

Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.