Dugnadssalg

Dugnadssalg

Dugnadssalg er et godt valg for alle grupper som ønsker å skaffe penger til et bestemt formål. Dette kan for eksempel være en klasse som trenger penger til en klassetur, et russekull som trenger penger til russebussen eller et idrettslag som trenger penger til nytt sportsutstyr.

Alle våre dugnadsprodukter har et eget trykk som viser at overskuddet går til et bestemt formål. Dette gjør det enklere å selge produktene, da folk gjerne ønsker å støtte en god sak. Det er opp til dere å bestemme hvilken sak pengene skal gå til, og opplyse om dette på dugnad ved salg.

Hvorfor velge dugnad?

Det finnes mange gode grunner til å velge dugnad. Svært mange fellesmål, både for klasser, russekull og idrettslag, koster en god del penger. Dette kan være et stort problem for mange, da det ikke er alle som har råd til en egenandel. For å sikre at alle har mulighet til å delta, er det beste å velge en eller annen form for kollektiv inntjening av penger, for eksempel dugnad og salg.

Hvordan foregår en dugnad?

Enhver dugnad starter med planlegging. Det første dere må gjøre er å bestemme dere for hvilke produkter dere ønsker å selge, og hvor stort budsjett dere har. Hvis dere trenger store beløp og har god tid, kan det være lurt å dele dugnaden i flere deler.

Selve dugnaden kan gjennomføres på to ulike måter. Dere kan enten bestille et bestemt antall produkter fra oss, og deretter selge disse videre. Alternativt kan dere forhåndsselge produkter, og deretter bestille akkurat det antallet dere har solgt. Dette er helt opp til dere.

Leveringstiden på produktene våre er tre til fem virkedager. Deretter sender vi ut faktura via e-post, med 14 dagers betalingsfrist. Dermed har dere to uker på å selge produktene eller levere ut de som er solgt på forhånd og ta imot betaling for disse. Når fakturaen er betalt, er resten av pengene deres.

Dugnaden logotype

Vil dere også selge våre populære produkter?

Bestill gratis vareprøver

Tips til en enklere dugnad

Vi vil at det skal være så enkelt som mulig å gjennomføre dugnaden. Derfor har vi satt opp en liten liste med tips som kan være lurt å følge. Ved å planlegge godt og følge disse tipsene, får dere ganske sikkert en god dugnadsopplevelse.

1. Velg hva dere skal selge. Alle dugnadsproduktene våre er lettsolgte, men det er kanskje lurt å unngå toalettpapir hvis dere vet at en annen dugnadsgjeng har tenkt å selge toalettpapir i samme tidsrom.

2. Sørg for å starte i god tid. Det tar litt tid å planlegge, bestille og levere ut varene, og det er viktig å starte tidlig nok. Hvis dere har god tid, kan det være lurt å dele opp dugnaden i flere runder.

3. Skriv opp hvor mye dere selger, slik at det blir enklere å gjennomføre dugnad igjen senere. Hvis dere går tom for et produkt, kan dere prøve å bestille mer neste gang.

4. Hold kontroll på pengene. Det enkleste er å bruke Vipps til betaling, men dette er ikke alltid praktisk mulig. Sørg for å ta godt vare på eventuelle kontanter.

5. Hjelp hverandre med å selge. Noen har større familie enn andre, og det er alltid noen som har vanskelig for å selge alle produktene. Kanskje dere kan gå sammen i hverandres nabolag?

Og sist, men ikke minst; sørg for å ha det gøy. En dugnad skal være en fin opplevelse. Hvis det gjøres på riktig måte kan det gi ekstra samhold i gruppen, enten det er snakk om en klasse, en russegjeng eller et idrettslag. Dugnad, salg, samhold. Disse ordene går hånd i hånd.

Papir
Tips

Om Dugnaden.no

Vi i Dugnaden.no har selv bakgrunn i bl.a. korps- og idrettsmiljøet. Vi kjenner dugnadsarbeid «ut og inn».

Dugnaden.no har som formål å tilby produkter som bidrar til inntekter for lag/foreninger, skoleklasser og andre frivillige genom dugnad. Samtidig skal selve dugnaden være enkel å gjennomføre for dere. Dette har vi arbeidet med siden 2007 som den første seriøse dugnadsleverandør innen våre produktområder.

Produktene våre holder meget god kvalitet og er produsert hos profesjonelle leverandører som f.eks Essity som produserer vårt papir. Det gir trygghet, både for dugnadsselgerne og forbruker, og gjør det til en enklere dugnad.

Vi holder til på Nøtterøy (rett sør for Tønsberg) hvor vi har vårt eget lager. Dette gir oss god fleksibilitet og leveringssikkerhet når det gjelder å forsyne hele dugnads Norge.

Les mer: Hva er Dugnad | Dugnadssalg | Dugnad til klassetur | Dugnad for russ  | Dugnad for idrettslag  | Tjene penger | Dugnad

Kontakt oss

  • Dugnaden
    Mølleveien 35
    3140 Nøtterøy
  • Barnekreft foreningen

Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.