Vi benytter cookies. Les vår integritetspolicy.

Integritetspolicy og informasjon om cookies

Sist oppdatert 19-05-2020.

Din integritet er viktig for oss og denne integritetspolicy forklarer hvordan vi beskytter og behandler dine personopplysninger ifølge GDPR (EU 2016/679).

Dugnaden v/Nordkak AS, org.nr. 979 765 991, er personopplysningsansvarlig for den behandling som utføres av oss eller av andre på vegne av oss.

Hvilken informasjon samler vi inn og hvorfor?

Dugnadens målsetning er å behandle kun personopplysninger som er relevante og at behandling kun skal skje i den utstrekning som er nødvendig i forhold til hvorfor opplysningene har blitt innsamlet. Denne policy gjelder for Dugnadens hjemmesider.

Informasjon som du oppgir til oss

  • Når du kontakter oss via kontaktsjema på dugnaden.no

(Navn, e-post og telefonnummer)

  • Når du bestiller en infopakke på dugnaden.no

(Navn, adresse, e-post og telefonnummer)

  • Når du som kontaktperson gjør en bestilling på dugnaden.no

(Navn, adresse, e-post og telefonnummer)

  • Når du som selger registrerer dig på dugnaden.no /Minesider

(Navn, e-post og telefonnummer)

  • Når du kjøper i en av nettbutikkene til klubb.dugnaden.no

(Navn, e-post og telefonnummer)

Informasjon som vi samler inn om deg

  • Aktivitet på dugnaden.no (cookies)

Hvor lenge vi behandler din informasjon og med hvilket rettslig grunnlag

For at vi skal kunne levere din bestilling og kunne gi deg kundeservice behøver vi behandle et antall opplysninger om deg. Her under beskriver vi de overgripande årsakene, hvilket grunnlag vi behandler opplysningene for, og hvor lenge vi sparer informasjonen.

 

 

Formålet med behandlingen

Rettslig grunnlag for behandlingen

Hvor lenge sparer vi opplysningene?

Når du kontakter oss via kontaktsjema på dugnaden.no

Berettiget interesse

6 måneder

Potensiell kontaktperson

Når du bestiller en infopakke på dugnaden.no

Berettiget interesse

1 år

Kontaktperson

Når du gjør en bestilling på dugnaden.no

Oppfylle avtale

5 år

Kontaktperson

Utsendelse via post; rabatter og tilbud

Berettiget interesse

5 år eller til du takker nei til fortsatte utsendelser. (opt-out)

Kontaktperson

Digitale utesendelser; nyhetsbrev og tilbud

Berettiget interesse

Til du takker nei til fortsatte utsendelser. (opt-out)

Kontaktperson

Arkivering av fakturaer

Rettslig forpliktelse

7 år

Selger

Når du registrerer deg på dugnaden.no/Minesider

Berettiget interesse

5 måneder etter avsluttet bestilling

 

Hvilke vi deler din informasjon med

Tjenesteleverandører, transport og logistikkfirmaer

Leverandører og andre som utfører tjenester på våre vegne får tilgang til opplysningene i den utstrekning det behøves for deres oppdrag og under vilkår om personvern i samsvar med personopplysningsassistanseavtaler.

Vi i Dugnaden benytter oss av tjenesteleverandører for å kunne håndtere og levere din bestilling. Vi benytter oss av eksterne partnere; for å sende e-postutsendelser, fraktselskap for leveringen og web-firma for innholdet på dugnaden.no. Vi sikrer at de holder et tilstrekkelig datavern for håndtering av dine opplysninger.

Overføringer til andre land

Dugnaden benytter først og fremst norske og svenske leverandører. I unntaksfall kan vi benytte tjenesteleverandører med virksomhet utenfor EØS/EU hvorav tredjelandsoverføring av en del data kan forekomme. I slike unntaksfall bruker vi kun leverandører som er tilkoblet til rammeverket ”EU-US Privacy Shield framework” som gjør at overføringer som skjer omfattes av passende beskyttelsetiltak.

Sikkerhet rundt din informasjon

Dugnaden setter din personlige integritet i første rekke og arbeider derfor aktivt for at dine personopplysninger behandles med største forsiktighet. Vi strever etter å opprettholde en passende beskyttelsenivå basert på den type av personopplysninger vi behandler.

Cookies

Når du besøker vår hjemmeside kommer informasjonen om bruken å lagres gjennom cookies. Cookies er passive tekstfiler som lagres i din nettleser, mobil eller surfebrett. Dugnaden bruker cookies for å underlette din bruk av hjemmesiden og for å innhente informasjon såsom statistikk om besøkere på hjemmesiden. Dette skjer i hensikt å sikkerstille og forbedre hjemmesiden. Vi benytter oss også av cookies for viss type av markedsføring.

Forandringer i policy

Ettersom vår integritetspolicy kan komme til å forandres anbefaler vi deg å gå gjennom den aktuelle versjonen innimellom. Datoen for seneste forandring publiseres i dette dokumentet.

Dine rettigheter

Ettersom vi behandler dine personopplysninger så er det også viktig at du kjenner til hvilke rettigheter du har og hvordan de forholder seg til hvordan vi behandler disse.

  • Rett til registerutdrag (En kopi av de opplysninger som vi har lagret om deg)
  • Rett til korreksjon (Ved feilaktige opplysninger kan du kreve korreksjon)
  • Rett til sletting (Om du tar tilbake ditt samtykke så sletter vi opplysningene)
  • Rett til dataportabilitet (Du har rett å kreve at din data sendes til en annen organisasjon)
  • Rett å motsette seg mot behandling (Rett å kreve begrenset personopplysningsbehandling hvis du motsetter deg opplysningenes riktighet)

Om du ikke er fornøyd med hvordan vi behandler din informasjon så håper vi at du forteller dette til oss slik at vi kan forbedre vår integritetspolicy. Men du har uansett alltid rett å klage til datatilsynet på: postkasse@datatilsynet.no

Vår adresse

Om du vil ha ytterligere informasjon om hvordan dine personopplysninger behandles, eller vil bruke noen av rettighetene ovenfor, vennligst kontakt oss:

Dugnaden

-en avd. i Nordkak AS
Mølleveien 35
3140 Nøtterøy
E-post: post@dugnaden.no
Tlf: 47 77 88 77

Copyright © 2019 Nordkak AS. All rights reserved.