Om Dugnaden.no 

Vi i Dugnaden.no har selv bakgrunn i bl.a. korps- og idrettsmiljøet. Vi kjenner dugnadsarbeid «ut og inn».

Dugnaden.no har som formål å tilby produkter som bidrar til inntekter for lag/foreninger, skoleklasser og andre frivillige. Samtidig skal selve dugnaden være enkel å gjennomføre for dere. Dette har vi arbeidet med siden 2007 som den første seriøse dugnadsleverandør innen våre produktområder.

Produktene våre holder meget god kvalitet og er produsert hos profesjonelle leverandører som f.eks Essity som produserer vårt papir. Det gir trygghet, både for dugnadsselgerne og forbruker.

Vi holder til på Nøtterøy (rett sør for Tønsberg) hvor vi har vårt eget lager. Dette gir oss god fleksibilitet og leveringssikkerhet når det gjelder å forsyne hele dugnadsnorge.

Om Dugnaden.no

Vi jobber kontinuerlig med forbedringer!

For oss er det viktig at vi oppfyller kundenes forventninger gjennom hele salget. Vår kundeundersøkelse er derfor et godt verktøy som hjelper til med å forbedre oss ytterligere. 

Vi måler hvor fornøyde våre kunder er med alt fra produkter til materiale og leveranser. Vi følger opp våre undersøkelser med regelmessige møter, der vi diskuterer forbedringsforslag og utvikler planer for hvordan de skal gjennomføres.

Vi støtter Barnekreftforeningen

Barnekreftforeningen kjemper for barn og unge med kreft i Norge. Vi i Dugnaden.no ønsker å være med som bidragsyter og er i dag partner til Barnekreftforeningen.

Barnekreft foreningen logo

Nytt samarbeid med Kilroy

Er dere en gruppe på minimum 10 deltakere eller planlegger dere en skoletur?

KILROY har lang erfaring med planlegging av skoleturer, studieturer, linjeturer og andre reiser for større grupper, både i og utenfor Europa. Med samarbeidspartnere over hele verden kan de tilby dere et bredt spekter av relevante aktiviteter i tillegg til overnatting og transport. 

Les mer om KILROY her

Kilroy

Kontakt oss

  • Dugnaden
    Mølleveien 35
    3140 Nøtterøy
  • Barnekreft foreningen

Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.