Er dere en gruppe på minimum 10 deltakere eller planlegger dere en skoletur?

Hos KILROY får du gode tilbud på gruppereiser til klassikere som Berlin, Krakow og Roma, men de kan også hjelpe dere med mer eksotiske destinasjoner som USA, Cuba og Sør-Korea.

KILROY har lang erfaring med planlegging av skoleturer, studieturer, linjeturer og andre reiser for større grupper, både i og utenfor Europa. Med samarbeidspartnere over hele verden kan de tilby dere et bredt spekter av relevante aktiviteter i tillegg til overnatting og transport. 

Dere kan velge å gå for et komplett og skreddersydd program for hele turen eller kun transport og overnatting. Uansett så kan KILROY garantere at turen blir årets høydepunkt for gruppen.

Ønsker dere å reise som en gruppe?

Hos KILROY er det helt gratis (og uforpliktende) å motta et samlet tilbud på transport, overnatting og aktiviteter for gruppen. Reisen skreddersys ut fra deres ønsker og budsjett og KILROY sender dere gjerne flere tilbud – slik at dere kan finne den reisen som passer best for dere.

KILROY ble etablert i 1991 og er i dag det største ungdoms- og student reisebyrået i Norden. 

- Les mer om KILROY eller ta kontakt her

Tips

Om Dugnaden.no

Vi i Dugnaden.no har selv bakgrunn i bl.a. korps- og idrettsmiljøet. Vi kjenner dugnadsarbeid «ut og inn».

Dugnaden.no har som formål å tilby produkter som bidrar til inntekter for lag/foreninger, skoleklasser og andre frivillige genom dugnad. Samtidig skal selve dugnaden være enkel å gjennomføre for dere. Dette har vi arbeidet med siden 2007 som den første seriøse dugnadsleverandør innen våre produktområder.

Produktene våre holder meget god kvalitet og er produsert hos profesjonelle leverandører som f.eks Essity som produserer vårt papir. Det gir trygghet, både for dugnadsselgerne og forbruker, og gjør det til en enklere dugnad.

Vi holder til på Nøtterøy (rett sør for Tønsberg) hvor vi har vårt eget lager. Dette gir oss god fleksibilitet og leveringssikkerhet når det gjelder å forsyne hele dugnads Norge.

Les mer: Hva er Dugnad | Dugnadssalg | Dugnad til klassetur | Dugnad for russ  | Dugnad for idrettslag  | Tjene penger | Dugnad

Kontakt oss

  • Dugnaden
    Mølleveien 35
    3140 Nøtterøy
  • Barnekreft foreningen

Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.