For deg som selger

Mine sider – registrer enkelt ditt eget salg

Mine sider er en personlig side for din gruppe der dere som selgere selv kan håndtere eget salg. Her kan du dele din personlige webshop og du kan også følge totalsalget og se hva dere har tjent tilsammen i gruppen. Men man kan ikke se hverandres salg.

 
Slik går det til:

1. Dere får en gruppekode/link fra kontaktpersonen
Når gruppens salg starter, får dere salgskataloger og en felles gruppekode/link fra kontaktpersonen. Gruppekoden/linken skal dere bruke for å registrere dere på Mine sider.
 
2. Registrer deg - slik gjør du

  • Gå inn på linken du har fått fra din kontaktperson

  • Fyll i dine kontaktopplysninger.

En personlig link kommer til å bli sendt til deg på mail/sms. Den bruker du når du legger inn dine egne bestillinger.

3. Del din webshop og legg inn dine bestillinger fra salgskatalogen
Gå inn på Mine sider og del din personlige webshop med alle du kjenner. Kundene kan da selv gå inn og legge sine bestillinger og dere kan se hvordan antallet bokser bare vokser. Andre bestillinger kan dere legge inn selv. Husk å være ferdig i tide før kontaktpersonen sender inn den felles ordren til Dugnaden.no på den bestemte datoen.
 
4. Din kontaktperson informerer deg om hvilken dag boksene skal hentes

Produktene leveres ca 3-7 virkedager etter at kontaktpersonen har gjort bestillingen. Leveringsdag og tid om når du kan hente boksene, får du av kontaktpersonen.

Tips

Om Dugnaden.no

Vi i Dugnaden.no har selv bakgrunn i bl.a. korps- og idrettsmiljøet. Vi kjenner dugnadsarbeid «ut og inn».

Dugnaden.no har som formål å tilby produkter som bidrar til inntekter for lag/foreninger, skoleklasser og andre frivillige. Samtidig skal selve dugnaden være enkel å gjennomføre for dere. Dette har vi arbeidet med siden 2007 som den første seriøse dugnadsleverandør innen våre produktområder.

Produktene våre holder meget god kvalitet og er produsert hos profesjonelle leverandører som f.eks Essity som produserer vårt papir. Det gir trygghet, både for dugnadsselgerne og forbruker.

Vi holder til på Nøtterøy (rett sør for Tønsberg) hvor vi har vårt eget lager. Dette gir oss god fleksibilitet og leveringssikkerhet når det gjelder å forsyne hele dugnads Norge.

Les mer: Hva er Dugnad | Dugnadssalg | Klassetur | Russ  | Idrettslag  | Tjene penger 

Kontakt oss

  • Dugnaden
    Mølleveien 35
    3140 Nøtterøy
  • Barnekreft foreningen

Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.