Det er mange grunner til å velge Nordkak når dere skal gjøre dugnad

 

Det er mye å tenke på når du skal velge dugnadsprodukt for ditt lag din klasse eller forening. Under har vi samlet 5 gode grunner til å velge oss. 

 1. Populære produkter
  Hver uke får vi flere henvendelser fra privatpersoner som ønsker å kjøpe produktene. Vi formidler selvfølgelig kontakt med dugnadsgrupper i nærheten som vi vet er i gang med salget. Det er ikke mulig å kjøpe våre produkter som privatperson

 2. Lav enhetspris
  Våre kunder forteller at den lave enhetsprisen er bra av flere grunner. For det første er det er mange flere som har lyst og råd til å være med og støtte med 60 kroner. For det andre er det enklere for selgerne å selge produkter med lavere enhetspris. Ikke alle kjenner mange som ønsker å støtte ved å kjøpe produkter til flere hundre kroner. Å selge produkter med lavere pris gjør at flere kan bidra og føle at de gjør en god dugnadsjobb.

 3. Enkelt å gjennomføre
  Med katalogsalg og Mine Sider ligger alt til rette for at deres dugnadssalg skal gå enkelt for seg både for selgerne og kontaktpersonen som skal administrere det hele. Du kan lese mer om hvordan det foregår her.

 4. Ingen forhåndsbetaling - lav risiko for dere
  Hos Nordkak får dere varer først ,og har 30 dagers betalingsfrist fra levering. 

 5. Vi er her for dere
  Du kan når som helst ringe eller maile oss om dere trenger hjelp eller tips til dugnaden. Vi har jobbet med Dugnadssalg siden 1988 og har mye erfaring og tips vi gjerne deler med dere.

Under kan du bestille informasjonspakke og lese mer om hva våre kunder sier om Dugnadssalg med Nordkak.

Bestill gratis infopakke og kom i gang!

Infopakken innholder alt dere trenger for å starte salget

Infopakken inneholder

 • Salgskataloger
 • Infobrosjyre
 • En gratis vareprøve

Lurer du på noe, kan du bare ta kontakt med oss så hjelper vi deg

Infopakken innholder alt dere trenger for å starte salget

Tips: 2 kataloger pr. selger

Startpakken kommer i løpet av kort tid.

Tips

Om Dugnaden.no

Vi i Dugnaden.no har selv bakgrunn i bl.a. korps- og idrettsmiljøet. Vi kjenner dugnadsarbeid «ut og inn».

Dugnaden.no har som formål å tilby produkter som bidrar til inntekter for lag/foreninger, skoleklasser og andre frivillige genom dugnad. Samtidig skal selve dugnaden være enkel å gjennomføre for dere. Dette har vi arbeidet med siden 2007 som den første seriøse dugnadsleverandør innen våre produktområder.

Produktene våre holder meget god kvalitet og er produsert hos profesjonelle leverandører som f.eks Essity som produserer vårt papir. Det gir trygghet, både for dugnadsselgerne og forbruker, og gjør det til en enklere dugnad.

Vi holder til på Nøtterøy (rett sør for Tønsberg) hvor vi har vårt eget lager. Dette gir oss god fleksibilitet og leveringssikkerhet når det gjelder å forsyne hele dugnads Norge.

Les mer: Hva er Dugnad | Dugnadssalg | Dugnad til klassetur | Dugnad for russ  | Dugnad for idrettslag  | Tjene penger | Dugnad

Kontakt oss

 • Dugnaden
  Mølleveien 35
  3140 Nøtterøy
 • Barnekreft foreningen

Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.