Vi benytter cookies. Les vår integritetspolicy.

Ingen håndtering av penger eller faktura!

Nøtterøy IF Fotball har tjent over 1 mill. kroner i løpet av 4 år på salgsdugnader med produkter fra Dugnaden.no. Sentralt i dette har vært Dugnaden sin gratis nettbuikk løsning som gjør at dugnadsansvarlig slipper oppfølging, bestilling og håndtering av penger og faktura.

 

- Vi inngikk en 3-årig samarbeidsavtale med Dugnaden i 2017 som ble forlenget med nye 3 år i 2020 sier Ståle Myrvang fra Nøtterøy IF Fotball. Fotballstyret besluttet i 2017 at salgsdugnad skulle være en viktig inntektskilde for fotballgruppen de neste årene. Kravet var å ha gode og lett omsettelige produkter. Noe vi fant hos Dugnaden som også fremstod som en seriøs leverandør med lang fartstid i bransjen. I tillegg fikk vi tilgang til Dugnadens nettbutikk løsning som har medført en mye mer effektiv gjennomføring av salgsdugnadene, fortsetter Myrvang.

 

Effektiv løsning

- Opplegget med egen nettbutikk fungerer slik at spilleren selger til familie og venner som i en ordinær salgsdugnad. Deretter går de inn i nettbutikken og kjøper forhåndssolgte der. Vi får oversikter fra Dugnaden over hvem som har kjøpt hva etter behov, forteller Myrvang. Dette sorteres på lag og spillere slik at det blir enkelt for oss å purre opp lagene via laglederne. I en frivillig virksomhet som Nøtterøy Fotball er tilgjengelig tid fra frivillige en knapphetsfaktor. Når Dugnaden gjør 80%-90% av jobben med salgsdugnaden, er det imidlertid ganske enkelt å sette i gang. Myrvang kan fortelle at Dugnaden bl.a. utfører følgende:

-Lager informasjonsark, salgsark og bestillingslister

-Lager forslag til info mailer til medlemmer/lagledere om ønskelig

-Gir statusrapoorter underveis og samlet utleveringsliste når salgsdugnaden er ferdig

-Leverer kjøpte varer samlet til avtalt sted og dato

-Sender mail til alle kjøpere om påminnelse av utlevering et par dager i forveien

-Sender SMS samme dag til kjøperne om påminnelse om henting.

-Og når varene er levert, overføres fortjenesten til avtalt bank konto

 

Langsiktig samarbeid

- Vi valgte også å inngå en 3-årig samarbeidsavtale med Dugnaden i 2017, som nå er forlenget i ytterligere 3 år. Dette fordi vi ønsket forutsigbarhet når det gjelder denne viktige inntektskilden, understreker Myrvang. - Samarbeidsavtalen utløser også en hyggelig bonus avhengig av volum som blir solgt.

- Etter det vi har erfart passer denne løsningen for grupper med 25-30 deltagere og oppover og passer dermed for mange forskjellige grupper; fra lag og klasser til undergrupper, hele foreninger og skoleklasser/skoletrinn. Og vi i Nøtterøy Fotball kan trygt anbefale Dugnaden og deres nettbutikk løsning, avslutter Ståle Myrvang.

Copyright © 2023 Nordkak AS. All rights reserved.