Vi benytter cookies. Les vår integritetspolicy.
Bestill produkter

Dugnadsprodukter


Bestill gratis vareprøve

Papir
Øvrige
Sokker

Her kan du velge mellom mange ulike og spennende dugnadsprodukter. Finn det produktet som passer best for dere og deres målgruppe, eller velg og miks flere forskjellige produkter. Alle produktene våre har et eget dugnadsdesign som forteller kundene at de støtter dugnadsarbeidet. Det finnes vel ingenting som er bedre enn å få levert flotte produkter på døra og samtidig støtte en god sak?

Ved bestilling av minst 50 produkter, tilbys gratis frakt. Dette gjelder også ved kjøp av flere forskjellige varer i samme bestilling. Alle produkter kan kjøpes enkeltvis, bortsett fra Dugnadsrullen toalettpapir, som kun leveres i paller på 40 sekker. Leveringstiden er normalt på tre til sju virkedager, avhengig av hvor i landet varene skal leveres.

Bestill gratis vareprøve

Hva er dugnadsprodukter?

Dugnadsprodukter er varer man kjøper inn i større partier og selger videre med fortjeneste. Fortjenesten kan variere fra én vare til en annen, men anbefalt utsalgspris på våre produkter ligger generelt på 130 kr over innkjøpsprisen. Det eneste unntaket er dugnadsrullen, som gir en fortjeneste på 200 kr per sekk. Det finnes mange ulike dugnadsprodukter på dagens marked, og de fleste av disse er forbruksvarer til husholdningen.

Dugnadsproduktene våre er delt inn i to hovedkategorier; papir og øvrige. Førstnevnte inneholder de mest populære dugnadsproduktene våre, nemlig ulike typer toalettpapir og tørkepapir. Den andre kategorien inneholder øvrige, spennende produkter, for eksempel branntepper og bakemiks. Klikk på en av de to kategoriene for å lese mer om de ulike produktene eller for å legge inn en bestilling.

Papir

Dette er den mest populære produktkategorien vår, og inkluderer fem ulike typer papir til husholdningen. Alle produktene i denne kategorien er svanemerket, og kan dessuten komposteres. Det er dermed gode valg for alle som er opptatt av miljø og gjenbruk. Alle våre papirprodukter gir en fortjeneste på 130 kr per sekk, bortsett fra Dugnadsrullen (pallesalg) som gir en fortjeneste på 200 kr per sekk.

  • Mykt toalettpapir: 32 ruller à 30 meter, mykt 3-lags dopapir.

  • Mykt toalettpapir for den kresne: 42 ruller à 26 meter, ekstra mykt 3-lags nyfiber dopapir.

  • Dugnadsrullen toalettpapir (NB! kun pallesalg): 48 ruller à 20 meter, mykt 3-lags dopapir.

  • TrekkAv tørkepapir: 8 ruller à 100 meter, tørkepapir for veggholder.

  • Kjøkken tørkeruller for den kresne: 32 ruller à 13,8 meter, 3-lags nyfiber tørkepapir med halve ark

Øvrige dugnadsprodukter

Vi tilbyr også mange andre spennende dugnadsprodukter. Hvis det er mange dugnadsgrupper i nærmiljøet som selger toalettpapir, kan det være greit å ha noe annet å velge i. Mange av disse produktene er dessuten svært plassbesparende i forhold til kategorien over. Alle våre øvrige dugnadsprodukter gir en fortjeneste på 130 kr per pakke/stk.

  • Tennposer: 200 stk. for rask og enkel opptenning.

  • Salgskort: 20 stk. kort til enhver anledning

  • Brannteppe: teppe for kvelning av små branner.

  • Førstehjelpsskrin: praktisk skrin med alt nødvendig førstehjelpsutstyr.

  • Ankel- og dressokker. Nytt produkt

NB! Minstebestilling for fri frakt er 50 produkter, uavhengig av blandingsforhold.

Copyright © 2023 Nordkak AS. All rights reserved.