Vi benytter cookies. Les vår integritetspolicy.

Tennposer

kr 120,00

Anbefalt utpris: kr 250,-

Tennpose er vårt mest egnede produkt for repeterende salg. Husstander som fyrer med ved trenger jevnlig påfyll av tennposer hvilket gjør dette til et produkt hvor man med litt struktur kan selge stort. Pakkene inneholder hele 200 tennposer som brenner godt og er idelle til opptenning.

Tennposer er et populært dugnadsprodukt som er aktuelt de fleste månedene i året. Her til lands fyres det både inne og ute gjennom høsten, vinteren og våren, enten i ovnen, peisen eller i bål. Tennposer er et svært godt hjelpemiddel til å få fyr, og mange har et stort forbruk.

Husstander som fyrer med ved trenger gjerne tennposer gjennom hele året, og produktet er derfor godt egnet for repeterende salg. Det kan derfor være lurt å merke seg hvilke husstander som kjøper produktet, da sjansen er stor for at de kjøper igjen neste gang også. Kanskje dere til og med kan tilby å komme tilbake med en ny eske etter et par måneder? Her er det store muligheter for å selge litt ekstra.

Hver eske inneholder 200 tennposer uten lukt. Tennposene avgir ingen gasser, og de tørker ikke ut. Vekt per eske er ca. 1 kg. Anbefalt utsalgspris er 245 kr, noe som gir en fortjeneste på 130 kr.

Praktiske opplysninger

  • En eske inneholder 200 tennposer
  • Størrelse: 21 x 12 x 12 cm.
  • Vekt ca. 1 kg pr eske.
  • Luktfrie poser.
  • Tørker ikke ut.
  • Avgir ingen avgasser.

Tennposer er best i test

TV 2 hjelper deg har testet ulike opptenningsmidler. Og her kommer tennposer best ut (sammenlignet med blant andre tennbriketter).

Kriterier for testen er brukervennlighet, antennelighet, brennstyrke og brenntid. I tillegg er lukt, vekt, størrelse og hvor mye det soter også vurdert.

Les om testen her.

Mer informasjon
Fortjeneste kr 130,00
Copyright © 2023 Nordkak AS. All rights reserved.