Dugnadstilbud

Dugnaden.no samarbeider med KILROY for å gjøre det enda enklere for dere å organisere klasseturen for alle elevene:

Fly til Berlin for kun 21 sekker dopapir!

Dra på tur til Berlin og gjør dere klare for utrolige kulturopplevelser! Byen har en lang historie som kan gjøre sterke inntrykk på de som kommer hit.

Det er ingen tvil om at historiene fra pensum får en helt ny mening etter en klassetur til Berlin.

KRIGSMINNER OG BYSAFARI

Klasseturen til Berlin vil gi elevene en tydelig påminnelse om krigens mange grusomheter. Her får de se historien med egne øyne, på besøk i konsentrasjonsleiren Sachsenhausen og STASI-fengslet Hohenschönhausen.

På Dönersafari lærer elevene om innvandring i Berlin på en morsom og delaktig måte, gjennom utforsking av bydelen Kreuzberg, også kjent som “Lille Istanbul”, gruppeoppgaver og besøk i Omar Mashari-moskeen.

FAGLIG OG SOSIALT OPPLEGG

Klasseturen kan også benyttes til å skape et bedre samhold i klassen! Sosiale aktiviteter kan være sykkeltur gjennom Berlin, eller en ettermiddag på Tropical Island Badeland.

Ønsker dere mer faglig opplegg, kan vi blant annet ordne besøk på en språkskole, en tur under bakken på museet Berlin Underwelten og det beryktede DDR-museet. Dagene i Berlin kan med andre ord enkelt fylles med spennende aktiviteter.

KILROY OG DUGNADEN.NO

Våre reisespesialister er eksperter på gruppeturer i Europa og resten av verden. Det er blant annet vårt brede tilbud, kunnskap og gunstige flypriser som skiller oss fra andre selskaper.

Økonomien kan være et hinder for klasseturen, men det er det slutt på. Sammen med Kilroy tilbyr vi en skreddersydd finansieringsplan, slik at elevene selv kan tjene penger til klassekassa med dugnadsarbeid og få en fantastisk reise sammen. 


Fly til Krakow for kun 23 sekker dopapir!

Gi elevene et unikt innblikk i Europeisk krigshistorie, med en tur til Krakow. Selve byen er også en opplevelse i seg selv. Spesielt arkitekturen fra ulike perioder, som er godt bevart fordi byen ikke ble ødelagt under Andre Verdenskrig.

KRIGSHISTORIE PÅ NÆRT HOLD

Auschwitcz-Birkenau er en viktig del av pensum, som den største og mest beryktede utryddingsleiren under 2. verdenskrig. Mange drømmer om å se plassen med egne øyne, kanskje for å lete etter svar eller rett og slett ta innover seg de grusomhetene som skjedde her. Vi ser at elever som drar hit, utvikler en stor interesse for å lære mer. Dette blir definitivt en minnerik og interessant opplevelse som dere sent vil glemme.

WIELICZKA SALTMINER

Få en helt unik opplevelse til fots, 300 meter ned i denne 700 år gamle saltminen. Dette er en av Polens største severdigheter, og du finner den på UNESCOs liste over mest bevaringsverdige kulturminnesteder. Her nede vil dere se flotte skulpturer og fire store kapeller, som er gravd ut av minearbeiderne. Elevene får et spennende innblikk i en viktig næring i Polens historie, og muligheten til å se hvordan driften av en mine fungerer.

FAGLIG OG SOSIALT OPPLEGG

Gjør klasseturen til Krakow spesiell, med en god blanding av faglig fokus og sosiale aktiviteter. Elevene kan blant annet få et innblikk i det Polske skolesystemet på skolebesøk, eller dra på utflukt til den enestående byen Zakopane, med dens flotte natur og autentiske bypreg.

Vi tar oss av det praktiske, og kan også legge til rette for morsomme aktiviteter, som en tur til badelandet Aqua Park, bowling og Escape Room.

Les mer om klassetur med dugnadsarbeid hos Kilroy her!

Ta kontakt med oss på post@dugnaden.no for å få et skreddersydd tilbud, gratis og helt uforpliktende.

Copyright © 2019 Nordkak AS. All rights reserved.