Vi benytter cookies. Les vår integritetspolicy.

Brannteppe

kr 120,00

Anbefalt utpris: kr 250,-

Brannteppe er et kjempeprodukt alle bør ha. Det brukes for å kvele brann på en effektiv måte uten konsekvensene som f.eks pulverapparat gir.

Et brannteppe er et praktisk og svært effektivt hjelpemiddel til å slukke små branner. Det er laget i brannhemmende glassfibervev, og fungerer ved å kvele forbrenningsprosessen. Når teppet legges over brannen, hindres oksygentilførselen, og brannen slukker.

Teppet er svært enkelt å bruke, og det egner seg spesielt til å kvele brann i gryter eller andre gjenstander. Det kan også brukes til å beskytte kroppen mot flammer, og kan dermed være livreddende. Etter at teppet er brukt, må det erstattes med et nytt.

Det anbefales at man har minst ett brannteppe per etasje hjemme eller på hytta. Teppet leveres i en praktisk oppbevaringspose, og det dras raskt ut ved bruk av hurtigsnoren. På selve posen står en enkel veiledning.

Brannteppet er 120x120 cm, og leveres i en praktisk oppbevaringspose. Alle bør ha minst ett slikt teppe hjemme, og det er dermed et utmerket dugnadsprodukt. Anbefalt utsalgspris er 245 kr, noe som gir fortjeneste per teppe på 130 kr.

Praktiske opplysninger

  • Størrelse på brannteppet er 1.2m x 1.2m.
  • Brannteppet leveres i en praktisk oppbevaringspose
  • Laget av brannhemmende glassfibervev
  • Enkel og informativ veiledning trykket direkte på posen
  • Egne fester til oppheng
  • Hurtigsnor for å raskt dra ut teppet av oppbevaringsposen
Mer informasjon
Fortjeneste kr 130,00
Copyright © 2023 Nordkak AS. All rights reserved.